24 uur met Haptonomie / unieke coachingservaring

Een euvel van veel coachings en therapeutische trajecten is vaak de beperkte tijd die je samen hebt. Ben je samen net lekker bezig, staat de volgende cliënt weer op de stoep. Dat zorgt ervoor dat we samen efficient kijken naar jouw hulpvraag, maar het kan ook beperken soms ergens meer tijd voor te willen nemen.

En soms is meer tijd hebben juist de manier om intenser en dieper op zoek te gaan naar het antwoord op jouw hulpvraag. ‘Even niks hoeven’, ‘Even niks moeten’ zijn wonderbaarlijke momenten waarop je tot inzicht kan komen. Om jezelf de kans te geven onder begeleiding 24 uur bewust met je eigen gevoelens aan de slag te gaan, is er in de praktijkruimte van Kunst van Contact de mogelijkheid een 24 uurs sessie te boeken.

We beginnen om 10.00 in de ochtend en gaan door tot 10.00 de volgende dag. Er is een vide waar je je, mocht je dat wensen, kunt terugtrekken of kunt slapen.

Voorwaarden:

Eten en drinken is inclusief, heb je allergieën, kun je dit van te voren uiteraard melden en dan wordt daar rekening mee gehouden.