Haptotherapie Kunst van Contact

Hapto Wat?

Zet je schrap, daar gaan we

Haptotherapie is een vorm van persoonsgerichte therapie die je meer bewust maakt van jezelf. Je leert te luisteren naar je gevoel en de reacties van je lichaam. Aanraken, praten en ervaringsoefeningen geven je een nieuwe kijk op jezelf.

Door het wegstoppen (of negeren) van gevoelens kunnen allerlei klachten ontstaan. Haptotherapie kan helpen je bewuster te maken van je gevoel, om zo een betere balans tussen voelen, denken en handelen te ontwikkelen.

En... door

Haptotherapie is een persoonsgerichte therapie met als uitgangspunten ervaren en voelen.

Door gesprekken, ervaringsoefeningen en effectieve aanrakingsvormen krijg je de mogelijkheid om meer in contact te komen met je emoties, gevoel en daarmee jezelf. Zo kun je herkennen wat voor signalen jouw lijf je geeft en welke betekenis die dit voor jou heeft. Je gaat herkennen wanneer je jezelf afsluit of juist te veel openstelt, wanneer je blokkeert of wat je reactie is als je onder druk staat. Door het luisteren naar de signalen van je lichaam, kun je gaan handelen naar wat je voelt en verantwoording nemen voor je eigen gevoel. 

enkele vragen vanuit mij

Wil je je persoonlijk ontwikkelen?

Voel je je vaak gestrest?

HEB JE MOEITE OM GRENZEN AAN TE GEVEN?​

VIND JE SAMENWERKEN SOMS LASTIG?​

Let's talk...

Na ons eerste contact, plannen we een intakesessie. Hier komen zaken aan bod zoals: 

  • Het uitvragen van je hulpvraag
  • Samen kijken welke therapievorm het beste bij je past
  • Kijken waar je het meest behoefte aan hebt

Ik zal je voorafgaand aan de sessie vragen een aantal vragen in te vullen en op te sturen, zodat we dit niet in jouw sessietijd hoeven te doen.

Wellicht is het nog erg oppervlakkig, dus ik leg het je graag persoonlijk uit. En twijfel je alsnog om een intakesessie te plannen, mag je me ook altijd vragen om een eerste kennismaking van +/- 25 minuten. De kans dat ik je dan vraag wat je wilt drinken is wel groot, je bent gewaarschuwd. 

Verdiepende info

Ik vertel je graag meer..

Benieuwd naar een APK’tje?​

Ook klaar met je blessure?


Benieuwd naar een uitdaging?

Wanneer je al bekend bent met met haptotherapie,
of gewoon zin hebt in een uitdaging, klik dan op de knop!

Weet je zeker dat je dit aankan?