Haptotherapie Kunst van Contact

Gaan we weer

Mijn leven

De locatie

De praktijkruimte bevindt zich op een unieke locatie in een voormalig Philips Fabrieksgebouw genaamd Plan-B. Het gebouw zit vol jonge creatieve ondernemers die van deze fabriek een fijne werkplek hebben weten te maken.

Mijn praktijkruimte bevindt zich op de 3e verdieping in unit 3.48. Een fijne en rustige plek aan het eind van een lange gang, waar ik je graag welkom heet.

Rondom het gebouw is gratis parkeerruimte en ook is er een
grote fietsenstalling aan de zijkant van het gebouw.  Belangrijk om te weten is dat het gebouw volledig kameleon vrij is.

Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je vanaf centraal station in Eindhoven de bussen 401, 402 of 403 nemen naar Halte Hurksestraat. Vanaf deze halte is het nog ongeveer 5 minuten lopen. 

Philips laboratorium, nu praktijkruimte

PLAN-B is een voormalig Philips lab fabriekspand waar vroeger duurtesten en ontwikkelingen verricht zijn naar de producten van Philips. Vandaag de dag komt het voormalig lab weer tot leven en is het gebouw getransformeerd tot een platform voor een diversiteit aan kleine ondernemers. In dit karakteristieke gebouw vind je de haptonomiepraktijk Kunst van Contact terug.

meer info nodig?