Haptotherapie Kunst van Contact

Gaan we weer

Mijn leven

De locatie

Na jaren met veel plezier in de voormalige Philipsfabriek Plan-B in Eindhoven te hebben gewerkt, vind je mijn eigen praktijk tegenwoordig in het pittoreske ‘witte stadje’ Thorn in Limburg.

In een apart bijgebouw aan de Akker 19 in Thorn is er een duurzame, prettige en warme praktijkruimte gerealiseerd waar je altijd welkom bent.

In de straat van de praktijk is voldoende gratis parkeerruimte.

Kom je met het openbaar vervoer naar Thorn, neem dan bus 73 naar halte centrum Thorn. Vanaf daar is het nog 4 minuten lopen naar de praktijk.

Uiteraard is haptotherapie niet alleen beperkt tot deze praktijkruimte. Haptonomie of Haptotherapie op jouw locatie is ook mogelijk. 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Thorn, 'het witte stadje' in Limburg

Thorn, Limburg > een unieke praktijklocatie.

Een van de parels van Limburg is het witte stadje Thorn. Het stadje staat bekend om de markante witgeschilderde huizen, monumentale panden en de authentieke geplaveide straatjes. De Abdijkerk van Thorn torent hoog boven de witte huisjes uit.

Thorn was 800 jaar  een mini-vorstendom waar 33 abdis-vorstinnen de scepter zwaaiden. Het staatje had een eigen rechtspraak en sloeg een eigen munt.  Met de komst van de Fransen in 1794 kwam hieraan een einde. De Fransen voerden een belasting in op basis van de omvang van de ramen. Meer ramen in het huis betekende een hogere belasting. De arme bevolking metselde de ramen dicht om de belastingaanslag te beperken. Om de ‘littekens van de armoede’ te verbergen, werden de huizen wit gekalkt.  BRON: VVV Limburg

meer info nodig?